Çukurca Şehit Şeyhmus Saluci Ortaokulu

Telefon : 05447275077(Müdür)
WEB https://silopicukurcaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yeniköy Köyü Çukurca Mezrası Silopi / ŞIRNAK
VİZYON : Teknolojinin yeniliklerine ayak uydurmaya çalışan ve teknolojiden azami ölçüde yararlanan; sürekli okuyan,inceleyen,kendini yenileyen araştıran, ufku geniş olan,ideallerini gerçekleştirmeye çalışan gençlerin yetiştiği;bütün öğrencilerin “İlköğretim Kurumları Yönetmeliği”nin 5. maddesinde belirtilen “Türk Milli Eğitiminin Amaç ve İlkeleri” doğrultusunda bilime ve akla dayalı eğitim-öğretim ortamında bir üst öğrenime ve hayata hazırlandığı; tüm okul personeli, öğrenci ve velilerin işbirliği ve dayanışması ile bölgede ve çevrede her konuda nitelikli bir okul olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin kendilerine olan öz güvenlerini sağlayarak; kendi sorumluluklarını bilen, yeteneklerini geliştiren, kültürlü, bilgili ve kendisine güvenen; vatanına, Cumhuriyetine, örf ve adetlerine sahip çıkan gençler olarakyetiştirmek, öğrencilerimizi bir üst öğrenime ve geleceğe hazırlamak için bir ekip olarak varız.
BAŞARILAR : 0

Saatler : Sabah Grubu :07:00 Öğlen Grubu :17:10
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer ve elektrikli ısıtıcı
Servis :
Ulaşım : Ulaşım köye Cizre dolmuşları ile yapılmaktadır. Öğretmenlerimiz okul servisi ile geliş gidiş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuzun bulunduğu yer mezra olarak geçmektedir. İpek yolunun kenarındadır o yüzden ulaşım problemi yoktur, ilçe merkezine 7 km´dr. Köyde geçim hayvancılık, tarım ve ağırlıklı olarak şoförlükten sağlanmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezi : 70 km İlçe Merkezi :7 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK projeleri yapılmakta.